Dankzij dit rekentrucje zien zien je benen er op hun langst en slankst uit!

Print
Dankzij dit rekentrucje zien zien je benen er op hun langst en slankst uit!

Foto: Pinterest

Ben jij ook stikjaloers op die giraffen met stelten van benen? Dan hopen we dat je destijds goed opgelet hebt tijdens de wiskundelessen, want met een beetje meet- en telwerk kun je de perfecte roklengte voor jou benen vinden zodat ze er op hun langst en slankst uitzien. You're welcome. En ohja, rekenmachines zijn toegelaten ;)

Één van de beste manieren om je benen er langer en slanker te laten uitzien is via de lengte van je rok of jurk. En wie wil nu niet ietwat langere benen en een paar kilo's minder? Juist ja, dus lees gerust even verder.

Kun jij het snoepen niet laten? Dan kun je tenminste de indruk geven dat dat dieet van jou - *kuch kuch* - wonderen doet. En dat doe je gewoon door de perfecte zoomlengte, ook wel eens de gulden snede, voor jou benen te berekenen. Maar hoe doe je dat precies? Who What Wear maakte er - thank god - een illustratie van.

Maar het is eigenlijk Lily Serna, een knappe wiskundige, dat we moeten bedanken. Zij is diegene die wiskunde interessant maakte voor fashionista's en de eeuwenoude Gulden Snede toe te passen op je lichaam om zo de perfecte proporties te berekenen.

Neem er een meetlint bij, want dit is wat je moet doen:

  • Meet de lengte van je schouders tot je tenen, inclusief hakken als je van plan bent er te dragen.
  • Deel dat getal door de Gulden Snede (1,618).
  • Het getal dat je uitkomt is jouw ideale zoomlengte. Meet vanaf je schouders naar beneden, en kijk eens aan: daar hoort de zoom van je rok of jurk te vallen voor de meest flatterende look.

Net op tijd voor het rokjesseizoen!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video