Pinspiratie: 7 foolproof outfits voor een eerste date

Print
Pinspiratie: 7 foolproof outfits voor een eerste date

Foto: Pinterest

Hét grote dilemma wanneer je een date scoort: wat aan te trekken? Iets waar je je goed in voelt, dat is vanzelfsprekend. Al heeft een date in een joggingbroek ook niet bijster veel kans op slagen. Gelukkig bestaan er enkele foolproof outfits die een vervolgdate zo goed als garanderen!

 

1. FLUWELEN WIKKELJURK

Versta ons niet verkeerd, een little black dress vergroot nog steeds de slaagkans op een date. Maar het jurkje heeft er wel wat concurrentie bij gekregen. Van de fluwelen wikkeljurk, bijvoorbeeld. Flatterend voor zowat ieder lichaamstype, en de stof straalt iets luxueus uit. Maar opgepast, want je wilt er volgens Jani ook niet té sexy uitzien. Geef daarom nooit te veel bloot, en hou het een beetje mysterieus.

 

2. CULOTTE-BROEK

Niet iedereen is er fan van, maar een culotte-broek geeft je door z'n A-lijn wel een mooie taille. Combineer dat met een paar hakken (een mùst!) en lederen jasje, en je bent tiptop voor een casual date. Maar omdat een foto vaak boekdelen spreekt:

 

3. LEDEREN MINIROKJE

Minirokjes zijn dit seizoen hot, dat staat vast. En de mannen weten dit kledingstuk zeker te appreciëren. Maar we willen natuurlijk ook wel serieus genomen worden, daarom is de juiste graad 'sexyness' des te belangrijker bij dit kledingstuk. Hou de rest van je outfit sober, je benen vervangen in dit geval je decolleté. 

 

4. BLOTE SCHOUDERS

We schreven verleden week nog dat mannen een zwak hebben mooie armen. Door een topje met blote schouders aan te trekken scoor je alleen maar punten. Hoe casual of classy je het maakt, hangt volledig van jou af. Gevorderde fashionista's zien er even goed uit in jeans, pumps en een leuk topje dan met een klassieke broek of kokerrok. Het mag tenslotte ook wel een beetje fun blijven!

 

5. SLIP DRESS

Een slip dress op een eerste date is misschien iets te veel van het goede. Maar niet wanneer je er een T-shirt of sous-pull onder aantrekt. Zo geef je je outfit een mysterieus kantje, en zorg je er tegelijkertijd voor dat je niet blauw ziet van de kou. Win-win!

 

6. BLAZER

Wil jij graag een sterke vrouw portretteren? Dan is een outfit met blazer right up your alley. Ga wel voor een iets frivolere look, we willen natuurlijk ook niet dat je date zich op een sollicitatiegesprek voelt. Een blazer is tevens ook de perfecte passe-partout wanneer je rechtstreeks van je werk naar je date vertrekt!

 

7. SATIJNEN CO-ORDS/PYJAMA

Waarin voel je je beter dan een pyjama? Juist, niets. Dan is dit een echte treffer voor vrouwen die zich volledig op hun gemak willen voelen, want pyjama's worden nu ook gewoon doorheen de dag gedragen. Mits de juiste accessoires en een paar killer heels, dat wel. En maak je geen zorgen om je love interest, hij vindt je sowieso sexy in satijn. Én, als deze date echt een schot in de roos is if you know what I mean, heb je lekker je pyjama bij om ergens te overnacht. *wink wink*

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video