Zin in wat me-time? Zo transformeer je je badkamer tot mini-wellness

Print
Zin in wat me-time? Zo transformeer je je badkamer tot mini-wellness

Foto: Pinterest

Niets zaliger dan op een regenachtige avond een bad te laten vollopen en er een boek plus glaasje wijn bij te halen. Ahja, voor een avondje verwennerij hoef je heus niet te wachten tot de wellnesscentra hun deuren weer mogen openen. Je transformeert toch gewoon je badkamer tot mini-spa?! Wij tonen je hoe!

WITTE HANDDOEKEN

Het eerste waar je aan denkt wanneer je je een wellness inbeeldt? Juist ja, witte handdoeken. En een witte badjas natuurlijk! Investeer in een paar mooie handdoeken en je zult het je niet beklagen. Wie voor de finishing touch wil gaan, doet er nog een paar van die typerende witte sloefkes bovenop!

 

DECORATIE

Een badkamer is in eerste instantie iets functioneel. Maar wij maken er maar al te graag een interieurproject van. Zet wat decoratie - denk aan juwelenkistje, vaasje voor je make-upborstels en een mooie mand - in gelijk welke badkamer en je zal een heus verschil merken. Natuurlijke materialen werken het best in badkamer.

 

KAARSEN

Dim de lichten en steek een paar kaarsen aan voor dat ultieme spagevoel. Sfeerverlichting is essentieel om tot rust te komen, en laat dat nu net het effect zijn dat kaarsen op je hebben. Of haal - letterlijk - alles uit de kast en ga voor geurkaarsen.

 

BEAUTYPRODUCTEN

Geen beter moment dan dit om maskertjes, huidolie, basically alles wat in je badkamerkast staat op je huid te smeren. Heb je kokosolie in huis? Giet er dan wat in bad om er met een babyzacht velletje uit te komen. En als je lief ergens in het huis rondloopt, kan hij er nog een massage bovenop doen. Aaaah...

 

ENTERTAINMENT

Wat entertainment kan natuurlijk ook nooit kwaad, tenzij je echt je hoofd wil vrijmaken. Zet een muziekje op en neem er een boek of tijdschrift bij . Of zet je laptop op een bijzettafeltje en blijf gewoon bingewatchen vanuit bad. Za-lig!

 

VERFRISSING

Last but not least, een goed glas wijn. Want zeg nu zelf, niets dat beter op je gemoedstoestand werkt dan wat alcohol. Een beetje verfrissing is ook meer dan aangewezen wanneer je in een heet bad zit ;)

Meest recente video's

Meer video