Après-skiën in België? Deze acht winterse pop-upbars zijn hot, hot, hot!

Print
Après-skiën in België? Deze acht winterse pop-upbars zijn hot, hot, hot!

Foto: Instagram | Sibäria + Moose Bar

Geen tijd, geld òf zin om de sneeuw op te gaan zoeken? No problemo, deze winterbars zijn the next best thing! Kruip onder een dekentje in één van de rustieke zetels bij de haard, en geniet van een heerlijk stoofpotje of een glaasje glühwein. Après-skiën kan gerust in eigen land... Nuja, minus dat skiën dan. Maar het voordeel is dan weer dat je die sneeuwlaarzen kan inruilen voor een een paar stijlvolle stiletto's. En voor die 'ugly christmas sweaters' knijpen we wel een oogje dicht.

Heel wat pop-upbars lijken dit jaar geen winterslaap te houden. Integendeel, Het aantal MOOSE winterbars neemt elk jaar toe, en ook heel wat andere Vlaamse steden transformeren zich in een Winter Wonderland. De leukste kerstmarkten lijstten we al voor je op, maar voor de Schnaps achteraf moet je hier zijn:

 

MOOSE WINTERBARS

Al voor de vijfde winter op een rij kun je je opnieuw verwarmen in MOOSE Winterbar. De gezellige massief houten chalets zijn een soort tijdscapsule en brengen je in één klap naar de skipistes, zonder dat je je skischoenen of snowboard uit de kast moet halen. Gooi nog wat après-ski klassiekers in de mix en je waant je zo in de Oostenrijkse Alpen! Dit jaar strijkt MOOSE neer in Mechelen, Antwerpen, Hasselt, Aalst én Herentals! Losgehen kan elke donderdag, vrijdag en zaterdag.

 

  • Trichterheideweg, 3500 Hasselt
  • Noordkasteel Zuid, 2030 Antwerpen
  • Toekomstlaan 21, 2200 Herentals
  • Wijngaardveld 40, 9300 Aalst
  • Douaneplein 6, 2800 Mechelen

Van donderdag tot zaterdag vanaf 17u

 

SIBÄRIA KORTRIJK

 De industriële site van de gewezen raamfabriek Vlieghe in Kortrijk vormt dit jaar het decor voor de populaire winterbar Sibäria. Wie de echte wintersfeer wil opsnuiven, kan dat doen in het openluchtgedeelte. Een dikke jas plus sjaal, en Jägermeister om je warm te houden. Komt helemaal goed! Binnen kun je je dansbenen losgooien, en dat doe je op zaterdagen met seventies en eighties hits!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready for winterseason 2019-2020 ????Trots op het resultaat ?? #sibäria

Een bericht gedeeld door Sibäria (@sibaria_kortrijk) op

 

Gentsesteenweg 143, 8500 Kortrijk
Van donderdag tot zondag vanaf 17u00 

 

 

ZEBRAWOODS GENT

Ook het zebracomplex in Gent werd in een winters jasje gestopt. In de tent die omgevormd werd tot een bosachtige omgeving vinden tussen donderdag 26 december en zondag 5 januari in totaal acht concerten plaats. Snel zijn is de boodschap, want de helft van de concerten, onder andere voor Arno, Novastar solo, Ertebrekers of Brihang, zijn al uitverkocht. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A wonderfull setting at tonight’s venue. @zebrastraat, we’re ready for you!

Een bericht gedeeld door School is Cool (@schooliscoolband) op

 

Zebrastraat 32/001, 9000 Gent
Van donderdag tot zondag vanaf 17u30 

 

CHALET PAULETTE

Last, but not least: Chalet Paulette. Het terras van restaurant Oud Antwerpen wordt voor vijf weekends omgetoverd in een sfeervolle wintertuin. Puur vertier voor feestgangers, maar eveneens een eerbetoon aan de inmiddels 86-jarige uitbaatster van Oud Antwerpen, Paula Corthouts. Dat Paula iets van gezelligheid afweet, is meer dan duidelijk!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chalet Paulette Brasschaat (@chalet_paulette_brasschaat) op

 

Elisalei 55, 2930 Brasschaat
Van donderdag tot zondag

Meer over hotspot

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video