Zien! Gay dating netwerk PlanetRomeo verenigt koppels met een langeafstandsrelatie

Print
The power of love... Er werden ettelijke liedjes, gedichten en films aan gespendeerd. Maar ook het gay dating netwerk PlanetRomeo beseft maar al te goed hoe sterk liefde kan zijn, zelfs als je zeeën van elkaar verwijderd bent. Daarom haalden ze zes mannen die dolverliefd zijn, ondanks de grote afstand tussen hen en hun grote liefde, naar Amsterdam voor een week vol onvergetelijke ervaringen. Het resultaat is een korte videoreeks 'Love Beyond Borders', waar je het gegarandeerd warm van krijgt vanbinnen.

“We wilden een aantal van onze Romeo’s in lange afstandsrelaties de mogelijkheid geven om bij elkaar te zijn”, vertelt Gui Bosselaers, Hoofd Marketing van PlanetRomeo. “Twee jongens die al een hele tijd verliefd op elkaar zijn, maar zelden de mogelijkheid hebben om samen te zijn - twee Romeo’s die van elkaar blijven houden ondanks dat ze ver uit elkaar wonen.”

Meer dan 2000 reacties uit 138 verschillende landen stroomden binnen, allemaal met een uniek verhaal. Maar uiteindelijk waren het de koppels Melvic (Fillippijnen) & Valdis (Letland), Luiz (Brazilië) & Marco (Italïe) en Bence (Hongarije) & Breno (Brazilië) die PlanetRomeo bij elkaar bracht in Amsterdam om de liefde te vieren tijdens Pride week. 

“Ons ‘Love Beyond Borders’ verhaal laat zien hoe liefde alle obstakels kan overwinnen. Iedereen verdient het om echte liefde te vinden, ongeacht wie je bent of van wie je houdt.”

Bekijk de volledige videoreeks hier. 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video