Dit is het best verkochte huidverzorgingsproduct sinds het bestaan van Amazon

Print
Dit is het best verkochte huidverzorgingsproduct sinds het bestaan van Amazon

Foto: Shutterstock

Toegegeven, veel aanmoediging hebben we niet nodig om ons online winkelkarretje vol te laden met beautyproducten. En als we een goede review lezen over een bepaald huidverzorgingsproduct zijn we al helemaal verkocht. Deze olie krijgt niet alleen om de haverklap uitmuntende reviews, maar is het best verkochte huidverzorgingsproduct sinds het 10-jarig bestaan van Amazon!

Naast heel wat toeters en bellen, viert het online shopping-walhalla Amazon z'n tiende verjaardag door het lijstje best verkochte producten van het afgelopen decennium prijs te geven. En welk product staat bovenaan in de rubriek huidverzorging te blinken: Bio-Oil!

De budgetvriendelijke huidolie kwam in de picture dankzij Kim Kardashian, die het goed gebruikt om striemen tegen te gaan en rimpeltjes rond de ogen te voorkomen. Maar ook andere bekende gezichten - die zich heel wat duurdere producten kunnen veroorloven - blijven trouwen aan Bio-Oil. 

 

Een bericht gedeeld door Bio-Oil (@biooilusa) op

 

De huidolie werd gelanceerd in 2002 en wint er sindsdien alleen maar fans bij. De belofte is dan ook niet niks: een ongelijkmatige teint, striemen, littekens en een verouderde huid zouden er beter van worden. En gezien de populariteit van het product lijkt Bio-Oil geen probleem te hebben om die belofte na te komen. 

Wat er precies allemaal in dit wondermiddeltje zit? Olie van goudsbloem, lavendel, kamille, rozemarijn, vitamine A en E. Wat het goedje net niet bevat is bewaarmiddelen. Je haalt een flesje van 60 ml al in huis voor 11,99 euro, of een grote versie van 125 ml voor 19,99 euro. Ga voor de grote, je zult er geen spijt van hebben!

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video