Bovenaan op onze wishlist: deze Vans versierd met diamanten en bloemetjes

Print
Bovenaan op onze wishlist: deze Vans versierd met diamanten en bloemetjes

Foto: Vans x Free People

Vans heeft nog maar een samenwerking met Karl Lagerfeld achter de rug of het merk staat al klaar met een nieuwe collab waarvoor we ons spaarvarkentje maar al te graag opofferen. De iconische instappers met dambordpatroon kregen een girly make-over waardoor ze meteen bovenaan op onze wishlist komen te staan!

Lirika Matoshi, een jonge ontwerpster uit Kosovo, mocht de befaamde slip-ons van Vans deze keer onder handen nemen. Het resultaat: geen volledige collectie, maar wel een paar schoenen to die for. En in tegenstelling tot ons ander paar droomschoenen zitten deze ongetwijfeld veel comfortabeler.

Lirika Matoshi is nog maar twintig jaar, maar haar kousen met bloemenappliqués maken furore op Instagram. De ontwerpster schopte het zelfs al tot op Paris Fashion Week. En dat talent is - thank god - ook Vans niet ontgaan. Lirika voorziet de Vans met dambordpatroon dan ook van een goede dosis glitter en glamour, en laat zo iedere sneakerdragende vrouw in zwijm achter. 

 

Wie een paar in huis wil halen, moet wel degelijk zijn spaarvarkentje opofferen, want de Lirika Matoshi-Vans worden exclusief op de website van Free People verkocht voor 182,60 euro. Je kan ook nog steeds een goed woordje voor jezelf doen bij de kerstman...

 

Meer over schoenen

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video