Shop away! Deze week opent Monki z'n deuren in Antwerpen

Print
Shop away! Deze week opent Monki z'n deuren in Antwerpen

Foto: Instagram: Monki

Deze week is het eindelijk zover: dan gooit de eerste Belgische Monki-winkel zijn deuren wagenwijd voor jullie open. En dat is niet alles, want de vestiging op de Antwerpse Meir is meteen ook de allergrootste wereldwijd. Breek dat spaarvarkentje alvast open, want hier zul je je zuurverdiende centjes willen spenderen!

Maak je agenda op 17 november alvast vrij, want deze vrijdag kun 'losgehen' in de allereerste Belgische Monki. Vroeg opstaan is de boodschap, want Monki trakteert de eerste 200 bezoekers op 40% korting. De rest van de shoplustigen kunnen de hele dag genieten van 20% korting. Misschien moet dat spaarvarkentje er dus toch niet aan ;)

 

Voor diegenen die het merk nog niet zouden kennen: Monki is een telg van de Zweedse H&M-groep, die ook & Other Stories en COS huisvestigt. Wie op zoek is naar kledij die de combinatie van Scandinavisch cool en Aziatische street style belichaamt, is bij Monki aan het juiste adres.

Los van de kledij is ook de winkel zeker een bezoekje waard. De 550 vierkante meter grote concept store werd ingericht met regenboogaccenten, pastelkleuren, goud, hout en heel wat glitter! Pronkstukken zijn een roze kristaltrap, een discobal en een draaimolen.

Als je deze week nog geen shoppindagje ingepland had, doe je dat dus maar beter snel!

 

Een bericht gedeeld door Monki (@monki) op

 

PRAKTISCHE INFO:

  • Monki,
  • Meir 73, 2000 Antwerpen
  • Opening: vrijdag 17 november om 10u00
 

Een bericht gedeeld door Monki (@monki) op

 

 

Een bericht gedeeld door Monki (@monki) op

 

Meer over shoppen

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video