5 kledingstukken waardoor mannen je nóg aantrekkelijker vinden

Print
5 kledingstukken waardoor mannen je nóg aantrekkelijker vinden

Foto: Harper's Bazaar

We weten ondertussen immers dat Uggs en boyfriend jeans - hoe lekker ze ook zitten - niet bijzonder goed scoren bij mannen. Maar welke kledingstukken doen dan wel hoofden draaien zonder dat we Pretty Woman-gewijs met een allesverhullende outfit op straat moeten komen? De modewebsite Who What Wear zocht het voor ons uit, en deze vijf kledingstukken doen mannen ons onbewust aantrekkelijker vinden.

 

HAKKEN

Geen verrassing als je het ons vraagt, maar een paar hakken doet het nog steeds goed volgens een studie die gepubliceerd werd in de 'Archives of Sexual Behavior'. Vrouwen die hakken dragen, maken een grotere kans om door een man aangesproken te worden. En zeg nu zelf: jij voelt je toch ook heel wat sexyer op een paar stiletto's? Hoe je voeten zich daarbij voelen, laten we even in het midden. 

 

 

ROOD

De kleur rood zou de aantrekkingskracht van vrouwen alleen maar vergroten. En aangezien rood dit seizoen ook een trendkleur is, hoef je het niet bij een paar vuurrode lippen te houden. Of combineer de kleur met één van de kledingstukken in dit artikel voor een nog groter va-va-voum-effect.

 

 

LITTLE BLACK DRESS

Een little black dress blijft een winner op alle gebieden. Ook mannen zijn het daarmee eens. Of zoals ontwerpster Elizabeth Hawes het ooit zei: “Five out of five men are said to look twice at any girl in a black dress.”

 

 

MOUWLOZE TOPJES EN JURKEN

Geen nood meer om jaloers te zijn op vrouwen met stel eindeloze benen, want wat blijkt: volgens een studie van de Universiteit van New South Wales zouden mannen zich meer aangetrokken voelen tot vrouwen met mooie armen. Haal die schaar maar boven en begin alvast alle mouwen van je kledingstukken te knippen. Of je gaat voor de minder ingrijpende manier en organiseert een shopping spree...

 

 

BODYCON JURK

Geen beter kledingstuk om je rondingen in te kijker te zetten dan een mooi aansluitende jurk. Mannen houden nu eenmaal van vrouwen met een zandloperfiguur. Wees daarom zeker niet bang om terug te vallen op shapewear indien je zelfvertrouwen wel een boost kan gebruiken. Plus, hou de lengte zedig, het strakke van de jurk doet al meer dan genoeg. 

 


Waar we dus eigenlijk allemaal naar op zoek zijn, is een aansluitende mouwloze little black dress, gecombineerd met een paar rode hakken. Ha!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video