(Uh) oh denneboom... Ananassen zijn de nieuwe kerstbomen

Print
(Uh) oh denneboom... Ananassen zijn de nieuwe kerstbomen

Foto: housebeautiful.com

Ananassen zijn aan een heuse opmars bezig, en dan hebben we het niet over het fruit als toetje. We zagen met Halloween al enkele ananassen voor pompoenen doorgaan, maar nu blijkt het stekelig fruit ook de kerstboom te vervangen. Geen zin of plaats om een boom in huis te halen? Dan versier je dit jaar toch gewoon een ananas?!

Je begint er ieder jaar vol goede moed aan, aan die kerstversiering. Tot die kerstboom je na een halfuur al van heel wat schaafwonden heeft voorzien, en je een spoor van naalden en zand achtergelaten hebt in het hele huis. Yep, je moet er wel degelijk wat voor over hebben. Tenzij je de nieuwste kersttrend volgt en gewoon een ananas versiert met wat slingers en ballen! 

 

De kans is groot dat er al een kerstige ananas op je Instagramfeed terechtkwam. Ook op Pinterest scheren de ananassen hoge toppen. Niet geheel onlogisch, want hoewel we van tradities houden, neemt een ananas gewoon veel minder plaats in dan een boom. Het vergt ook heel wat minder opruimwerk, én na de feestdagen kun je het stuk fruit alsnog opeten. Geen verspilling dus, terwijl die boom keer op keer op de brandstapel belandt.

 

Een bericht gedeeld door Molnuts (@molnuts) op

 

En dan hebben we het nog niet gehad over het geld dat je uitspaart met een ananas. Niet alleen omdat het stuk fruit veel minder kost dan een boom, maar je hoeft er ook helemaal niet zoveel versiering aan te hangen. En dat betekent meer geld om aan kerstcadeautjes te spenderen. 

Dus... ananas of kerstboom. Wat wordt het bij jou dit jaar?

 

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video