Breakfast at Tiffany's: je kunt vanaf nu echt ontbijten bij Tiffany & Co!

Print
Breakfast at Tiffany's: je kunt vanaf nu echt ontbijten bij Tiffany & Co!

Foto: Tiffany & Co

Het heeft meer dan vijftig jaar geduurd, maar we kunnen eindelijk Audrey Hepburn-gewijs een ontbijt verorberen bij de wereldbefaamde juwelenzaak 'Tiffany & Co'. Het in-store café kwam er na een grootschalige restyling die de vierde verdieping van de flagshipstore aan Fifth Avenue in New York heeft ondergaan.

Eindelijk is het zover, 56 jaar na de film 'Breakfast at Tiffany's' kunnen we net zoals Audrey Hepburn ons ontbijt naar binnen werken met zicht op heel wat karaat en diamanten. Al hoeft het zoals bij de actrice geen croissant uit het vuistje te zijn, maar kunnen wij wel degelijk plaatsnemen in een spiksplinternieuw 'Tiffany & Co'-café op de vierde verdieping van de flagshipstore op Fifth Avenue

 

In het 'Blue Box Café' word je bovenop een heerlijk ontbijt of brunch getrakteerd op een uitzicht over Central Park. We moeten je waarschijnlijk niet vertellen dat het hele interieur de iconische blauwe kleur meekreeg. Goedkoop is een ontbijt in het café niet, maar wie eerst wat naar de prijzen van juwelen loert, spendeert met plezier een kleine 25 euro aan wat croissant, vers fruit en een keuze tussen avocado toast, wafels, roerei met truffel of een bagel met zalm.

 

En dat is niet het enige wat op het menu staat. Voor ongeveer 42 euro geniet je van een echt 'Tiffany Tea'-momentje, maar je kunt in het 'Blue Box Café' ook terecht voor een classy lunch. Buikje rond gegeten, dan kun je nog wat gaan kwijlen over all that glitters in de verdiepingen onder het café.

 

 

Meer over hotspot

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video