Jani legt vrouwen met borstkanker in de watten tijdens een Pink Ribbon-verwendagje

Print
Borstkanker heeft vele gezichten: jong, oud, klein, groot,... Elke dag krijgen 29 vrouwen in ons land de keiharde diagnose te horen. Maar er is ook hoop, want als er één ding is dat vrouwen die de ziekte te slim af zijn leren uit hun strijd, is het wel dat ze moeten genieten van het leven. Iets waar Jani hun graag bij helpt! Daarom zetten we met JaniTV vier vrouwen en hun vriendin, moeder, (klein)dochter in de bloemetjes. Kijk maar even mee...

Iedereen kan slachtoffer worden van borstkanker, en net daarom is een organisatie zoals Pink Ribbon erop gebrand het bewustzijn rond de ziekte groter te maken. Oktober werd naar goede gewoonte omgedoopt tot internationale vrouwenmaand, maar ook JaniTV kleurde die maand roze. Jani en tal van andere BV's lakten nagels voor het goede doel, vrouwen stonden centraal op onze website, en we wouden de maand afsluiten met een mooi gebaar.

 

Daarom organiseerden we een oproep op onze Facebook-pagina met de vraag of jij iemand kent met borstkanker, die wel eens in de bloemetjes gezet mag worden. We kregen honderden verhalen binnen, en een onschuldige hand trok vier winnende duo's die op een verrassing getrakteerd zouden worden.

 

Zo werden ze opgepikt door Jani in een limousine, en stond er naast een goeie babbel een heerlijke lunch en heel wat verwennerij op het menu. Genieten was het doel, en voor één keer was dez ziekte bijzaak. we hopen dan ook heel hard dat we daarin geslaagd zijn! 

 

Dit alles was ons echter niet gelukt zonder de vrijgevigheid van PartyRide, Un Peu d'O en Versgalerij André

(Beelden: Martine Fraeters)

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video