Jippie! Glitterkoffie is ook in België neergestreken en hier drink je er één

Print
Jippie! Glitterkoffie is ook in België neergestreken en hier drink je er één

Foto: Instagram: follow.fifi

We zaten begin deze week nog watertandend te kijken naar foto's van 'Coffee by Di Bella's' glittercappuccino, maar blijkt dat onze Belgische barista's ook niet stilgezeten hebben. 'Texas Coffee' maakte zonet via Instagram bekend dat je geen retourtje Indië meer moet boeken om van een glittercappuccino te sippen. Het koffiehuis in Antwerpen serveert nu ook cappuccino's met pixie dust.

Na roze, groene, zwarten en regenbooglattes was het tijd voor iets nieuw: glittercappuccino's. De koffietrend kwam tot stand in een coffeeshop in Mumbai en zette al snel vaart richting België, want glitterkoffie staat sinds vandaag ook op het menu in Texas Antwerp. Al noemen zij het liever 'golden coffee'.

 

Dit is niet het enige speciale drankje dat op de kaart staat. Zo serveren ze ook koffie in hoorntjes, freakshakes, en kun je lattes krijgen in zowat alle kleuren van de regenboog. Hebben we al gezegd dat er ook American pancakes op het menu staan. Klinkt ideaal, in combinatie met een 'golden coffee'. allen daarheen!

 

 

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video