Halleluja! Dankzij blogster Celine van Ouytsel weten we eindelijke hoe je een perfecte paardenstaart maakt

Print
Halleluja! Dankzij blogster Celine van Ouytsel weten we eindelijke hoe je een perfecte paardenstaart maakt

Foto: Instagram: celinevanouytsel

Heel wat bloggers staan bekend om hun goede kledingsmaak, maar Celine Van Ouytsel heeft nog iets - naast dat stel eindeloze benen! - waar heel wat vrouwen jaloers op zijn: de perfecte ponytail. Gelukkig is de blogster niet te beroerd om haar beautygeheimen te delen, dus postte ze een video op Instagram waarin ze toont hoe die paardenstaart vorm krijgt. En het blijkt helemaal niet moeilijk te zijn!

- swipe op de video om de volgende stap te bekijken -

 

Geen haarlak, schuifspeldjes of wizard hands: twee elastiekjes volstaan volgens Celine om een mooie hoge paardenstaart te maken. Dat demonstreert ze in een video op haar Instagramaccount. Het gekke aan deze tutorial is dat je voor een prachtige hoge paardenstaart eigenlijk start met een lage paardenstaart. Is dit dan het grote ponytail-geheim? 

Vervolgens trek je de paardenstaart omhoog door de uiteinden van je haar op te spannen. Staat ie hoog genoeg, dan kun je er nog een elastiekje rond doen voor stevigheid. Afwerken doe je door vooraan wat haar terug te trekken om wat volume te creëren. Et voila, zo simpel kan het leven zijn!

 

 

 

Het staartje van Celine is ondertussen al zo'n hit dat er een hashtag rond gecreëerd werd: #celinestaartje. Allez hop, aan het testen!

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video