Style files: dit zijn de sneakers die iedere blogger momenteel aan haar voeten heeft

Print
Style files: dit zijn de sneakers die iedere blogger momenteel aan haar voeten heeft

Foto: Elle.de

Ben jij ook al aan je zesde paar Stan Smith-sneakers toe? Of zijn jouw ouwe gouwe Converse-sloefkes gewoon tot op de draad versleten? Tijd om een paar nieuwe in huis te halen! En dan hebben we het niet over Adidas- of Converse-sneakers. Toegegeven, voorgaande merken gaan eeuwig mee, maar wil je echt trendy schoeisel aan je voeten dragen, dan kies je beter voor een paar 'Nike Air Max 97'. Momenteel - want zeg nooit nooit - nog iets te nineties voor onze smaak, maar iedere blogger heeft ondertussen minstens één paar van deze it-sneakers in z'n kast staan. Jij binnenkort ook?

 

 

Nike Air Max 97-sneakers waren wegens hun populariteit lang een zeldzame vondst in sneakerstores, maar ondertussen kun je ze op heel wat webshops terugvinden. Al zijn de roze varianten nog steeds felbegeerde schoenen. Je haalt een paar in huis voor zo'n 130 euro.

 

Wie zich al de hele tijd afvraagt waarvoor de '97' in de naam staat: dat is het jaar waarin de schoenen ontworpen werden. De sneakers mogen dus al 20 kaarsjes uitblazen, en zijn net zoals de Adidas tennisschoen aan een heuse revival bezig. Lopen we binnenkort allemaal met deze schoenen aan onze voetjes? Als we bloggers en of influencers mogen geloven wel!

 

 

 

 

 

Meer over schoenen

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video