Hopla! De eerste verleidster voor het nieuwe 'Temptation Island'-seizoen is bekend

Print
Hopla! De eerste verleidster voor het nieuwe 'Temptation Island'-seizoen is bekend

Foto: Facebook: Yana Daems

Game on! Nu we weten dat het tiende 'Temptation Island'-seizoen reeds ingeblikt is, was het enkel wachten tot iemand haar mond voorbijpraatte of verdacht veel foto's over Thailand op Instagram postte. Yana Daems pleit schuldig aan beide volgens Flair, en ook TV Familie bevestigt dat dit de nieuwe Pommeline is. Zie jij de zeven verschillen?

Blond, heel wat tatoeages, en mìnstens 400 CC aan humor als we moeten schatten: dat is volgens verschillende bronnen de nieuwe Pommeline. Hoewel kandidaten onderworpen worden aan zwijgplicht, glipt er toch wel altijd iets door de mazen van het net. Volgens Flair praatte Yana haar mond voorbij op een feestje, en raakte dat verhaal vervolgens tot op de redactie. Toen een journalist haar opbelde, kreeg ze het antwoord "Kan zeker en vast niet maar toch leuk geprobeerd." Al bewijst haar Instagramprofiel - dat ondertussen op privé staat - het tegenovergestelde. 

 

Ook TV Familie schrijft dat Yana de nieuwe verleidster is, en dat omdat de blonde bombshell niets anders post dan kiekjes van haar recente reis naar Thailand. Nuja, met haar blonde coupe, tattoos, piercings en pronte boezem voldoet ze wel aan de volledige verleidster-checklist. De kans is dus groot dat we Yana binnenkort op ons scherm zien. To be continued...

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video