Trend alert: Velours schoenen brengen eender welke outfit naar 'the next level'

Mode hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Een opvallende schoen kan je outfit al naar een heel ander niveau brengen. En met velours 'in the picture', moet je al helemaal niet meer nadenken. De edele stof is niet door iedereen even geliefd, maar geeft het geheel vaak een luxueuze touch. Deze fashionista's zorgen alvast voor de juiste inspiratie.
Print
  • Hoewel heel wat mensen er nog steeds van overtuigd zijn dat fluweel enkel op feestjes thuishoort, kun je gerust een paar fluwelen laarsjes of pumps met een jeans combineren zoals hierboven.
  • Hou je outfit simpel en laat jouw fluwelen schoenen voor het wow-effect zorgen. Ze bestaan tegenwoordig in alle kleuren, je kunt zelfs geborduurde paren kopen. 
  • Fluwelen stoffen komen het best tot hun recht in edelsteenkleuren zoals smaragdgroen, robijnrood of saffierblauw. Een perfect kleurenpalet voor de herfst- en wintermaanden.
  • Ben je geen fan van retro? Geen probleem, het is niet omdat velours een comeback maakt dat we het geen eigentijdse draai kunnen geven door de stof met wat stoerdere stukken te dragen.


1. Elysèss by Torfs, € 115 - 2. La Strada by Torfs, € 69,95 - 3. Via Roma by Torfs, € 150


We moeten je niet vertellen dat ook Jani een grote schoenenfan is. Hij deinst dan ook niet terug voor een paar fluwelen hakken wanneer hij Elisabeth een romantische make-over geeft. Als je nu nog niet overtuigd bent van deze trend...

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video