Trend alert: dit wordt dé kleur van 2018

Dat de kleerkast van sommige mensen bestaat uit alle kleuren van de regenboog en van anderen zo donker is al de nacht, hangt helemaal af van onze persoonlijke smaak. Maar soms zijn er van die kleurentrends waar werkelijk niemand aan kan weerstaan. En de kleur die 2018 volgens ons helemaal zal overmeesteren is er toevallig zo eentje. Lilac: een zachte pastelkleur die toch een portie lef vergt. Je hoort 'm al komen, wij willen een item in onze garderobe en snel ook! Enkele fashionista’s durfden de trend alvast aan en tonen ons hoe we de lilac-look helemaal kunnen rocken. Klaar voor een gezonde portie inspiratie?
Print

Nog niet helemaal overtuigd? Dan geven wij graag nog een paar tips:

Je kan kiezen om de lilackleur subtiel te verwerken in je outfit zoals bijvoorbeeld in een leuke accessoire of een lekker warme sweater.

Je kan ook all the way gaan met deze kleur. Denk aan een fluffy bomberjacket of een lange mantel. Deze pastelkleur is gemaakt om op te vallen, dus hou je zeker niet in! 

Is een jas net een tikkeltje té opvallend voor jou? Dan kan je ook altijd op zoek gaan naar een leuke handtas of clutch die je outfit meteen wat kleur geeft. 

Kortom: keuze zat! 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video