Roze boven in dit Amsterdams restaurant en we love it!

Print
Roze boven in dit Amsterdams restaurant en we love it!

Foto: Facebook: MaMa Kelly

Kip of kreeft, meer staat er niet op het menu van het Amsterdamse restaurant 'MaMa Kelly' dat binnenkort haar deuren opent. Maar de grote attractie van dit restaurant is het interieur, dat he-le-maal roze kleurt. De eigenaars begrijpen ons volkomen: "pink is not a color, it's an attitude".

Eat your heart out, Sketch! Het roze restaurant in Londen krijgt er een geduchte tegenstander bij als we de foto's van 'MaMa Kelly' bekijken. Het walhalla of pinkness opent op 13 november haar deuren in een historisch pand aan het Stadionplein in Amsterdam. En we maakten geen grapje toen we zeiden dat kip en kreeft de enige dingen zijn die op het menu zullen staan. Van klassiek tot extra spicy, take it or leave it.

 

 

Maar zullen we het even hebben over waar dit echt om draait? Het roze fluwelen interieur! De eigenaars lieten zich inspireren door een piepklein roze winkeltje in New York. Onder het motto 'pink is not a color, it’s an attitude', werden de vier etages van dit restaurant leven ingeblazen. Op naar Amsterdam!

 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video