Happy Halloween! Zo organiseer je in een mum van tijd een griezelig gezellig halloweenfeestje

Print
Happy Halloween! Zo organiseer je in een mum van tijd een griezelig gezellig halloweenfeestje

Foto: Pinterest

Halloween staat voor de deur, dus binnenkort ook op kattenkwaad beluste kinderen. En als je dan toch thuisblijft om de 'trick or treat'-fans te voorzien van hevige kiespijn, waarom niet zelf een halloweenfeestje of movie night organiseren? Wij zorgen alvast voor de inspiratie!

 

OVERAL ORANJE

Begin alvast pompoenen te ronselen, want iedereen weet dat de oranje reuzen niet kunnen ontbreken op Halloween. Van griezelige tot decoratieve en soms ook gewoon schattige pompoenen: tegenwoordig dienen ze voor alles! En gooi zeker het vruchtvlees niet weg, je kunt er liters soep mee maken!

 

IT'S HORROR O'CLOCK

Geen zin om je rekening in het rood te jagen? Simpel, maak er dan gewoon een 'halloween movie night' van met enkele vrienden! Want wat zegt meer halloween dan een goeie ouwe horrorfilm? Netflix staat bol van de griezelfilms waardoor jij vijf dagen lang niet van onder dat deken durft te komen...

 

HEKSENKETEL

Zet die heksenketel maar op het vuur, want Halloween is pas geslaagd als je serieus onder je voeten krijgt tijdens je volgende tandartsbezoek. En met de tonnen inspiratie die je op Pinterest terugvindt, kan dat geen probleem zijn. Wij zochten zelf ook al enkele leuke receptjes bijeen. 

 

GRIEZELIG GEZELLIG

Als je dan toch de creatieveling in jezelf aanspreekt voor wat gerechtjes, waarom niet zorgen voor wat gezellig griezelige decoratie ook? De meeste hoeven zelfs helemaal niet veel geld te kosten, we verwachten enkel wat fingerspitzengefühl.

Meer over Halloween

Meest recente video's

Meer video