Designertassen aan -80% korting scoren? Dan moet je naar deze tweedehands sale!

Print
Designertassen aan -80% korting scoren? Dan moet je naar deze tweedehands sale!

Foto: Labellov

Altijd al een Louis Vuitton of Delvaux willen kopen, maar kwam je dan in de clinch te liggen met je spaarvarken? Neem er dan snel een fluostift bij en omcirkel dan de week van 13 oktober, want dan houdt Labellov haar jaarlijkse Super Sale en kun je designertassen scoren met soms tot wel 80% korting.

Labellov zwiert komende dinsdag de deuren van haar Antwerpse showroom open voor shoplustige pleegouders. Ahja, want niet onbelangrijk: het gaat hier over tweedehands tassen en accessoires die op zoek zijn naar een nieuwe thuis. Maar we moeten je niet vertellen dat 'vintage' in deze context des te waardevoller is! 

Tijdens de Super Sale maak je kans om net dat ene designer item te scoren waar je al zolang op aasde. De kortingen gaan tot -80%, waardoor je een Delvaux tas, een paar Gucci loafers of een Chanel jasje aan een fractie van de originele prijs kan bemachtigen. Daarnaast worden er speciaal voor deze gelegenheid unieke stock items verkocht.

De Super Sale vindt plaats vanaf dinsdag 15 oktober in de showroom op het Antwerpse Zuid en online op www.labellov.com.

Heb je zelf nog een exemplaar in je kast liggen die je van de hand wil doen, dan kun je 'm diezelfde dagen laten schatten door experts.

Meer over shoppen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video