Fan van Gossip Girl? Dan is de H&M x Erdem-collectie echt jouw ding!

Preppy chic, fleurige dessins, hier en daar een strikje, afgewisseld met wat luipaard. Check, check, dubbelcheck? Dan is de H&M x Erdemcollectie helemaal jouw ding! En wij hebben zonet de eerste beelden te pakken gekregen.
Print

Blair-wannabes omcirkelen 2 november maar beter in hun agenda met een dikke rode stift, want dan ligt de nieuwste H&M-designercollab in de winkels. Na ons vorige maand een kleine  sneak peek te gunnen, gooide H&M deze morgen alle beelden van de collectie online. En wij zijn meer dan fan!

 

Bij de Erdem-ontwerpen hoort ook een prachtig lookbook, gehoot door fotograaf Michal Pudelka. "Ik hou ervan om verrassingselementen en surrealistische details aan mijn beelden toe te voegen om de atmosfeer te versterken. Zoals bloemen die vanuit het frame aan een model overhandigd worden."

Ook de prijzen zijn naar goede gewoonte redelijk laag. Voor designerkwaliteit, tenminste. Jurken gaan van 129 tot 199 euro, voor een broek ben je tot 100 euro kwijt en een jas heb je al mee naar huis voor minder dan 200 euro. Eén ding is zeker: wij staan op 2 november in de rij aan te schuiven om te scoren!

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video