Holy cannoli! Het vervolg op 'Gossip Girl' lijkt er écht te gaan komen

Print
Holy cannoli! Het vervolg op 'Gossip Girl' lijkt er écht te gaan komen

Foto: Glamour

Oren gespitst 'Gossip Girl'-fans, we hebben heuglijk nieuws! Het lijkt er namelijk heel sterk op dat we onze favoriete Upper East Siders wel eens terug zouden kunnen zien op ons scherm. Yep, na maandenlang speculeren zouden de makers nu toch een vervolg breien aan 'Gossip Girl'. Met de originele cast dan nog! You know you love me, xoxo, Gossip Girl.

Als we het herbekijken van de serie - derde keer hier - niet meetellen, is het al vijf jaar geleden dat we afscheid namen van 'Lonely boy & co'. Waarom er ooit een einde aan de serie gemaakt werd zullen we nooit weten, maar het goede nieuws is dat iedereen terugkomt!

 

Volgens het Amerikaanse 'News Weekly' zou de volledige cast terugkeren, ook al zijn sommigen in real life niet echt dikke vriendjes. Volgens diezelfde bron zou het enkel nog gaan om "de puntjes op de 'i' zetten" vooraleer de cast bekend zou maken dat er wel degelijk een nieuw seizoen komt.

En zelfs het plot zou al bekend zijn! Schrijvers zouden de draad terug oppikken waar ze gestopt zijn, de onthulling van 'Gossip Girl' - of moeten we zeggen boy? Daarna zou een grote sprong in de tijd gemaakt worden, zodat we de cast in hun huidige doen bezig zouden kunnen zien. En 'Gossip Girl' zelf, die wordt terug anoniem...

PLEASE, LAAT.DIT.WAAR.ZIJN!

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video