Adorable! Deze verlovingsringen passen perfect bij jouw sterrenbeeld

Print
Adorable! Deze verlovingsringen passen perfect bij jouw sterrenbeeld

Foto: Shutterstock

Gaf jij je lief al duizend hints dat je wel degelijk klaar bent voor die ene belangrijke vraag? Dan is de kans groot dat hij er bij hint nummer 1001 wel eens echt werk van maakt! Al is er één ding die je nog even duidelijk moet maken: een grote diamant of een héle grote diamant? Of voor wie het echt heel subtiel wilt aanpakken: stuur hem gerust even dit artikel door.

 

RAM 

Iemand met het sterrenbeeld 'ram' kiest graag voor iets opvallend, zeker nooit basic! Ga daarom voor iets gedurfd en uniek. 

STIER

Een 'stier' is heel down to earth en beseft maar al te goed dat de mode, net zoals het Belgische weer, zeer variërend is. Koop daarom niets trendgericht, maar ga voor iets waar ze eeuwig dol op zal zijn! - Net zoals op jou! Wink wink :) - 

TWEELING 

Een 'tweeling' houdt van creativiteit en symmetrie. De vorm van deze ringen zal zij dan ook g-e-w-e-l-d-i-g vinden!

KREEFT

Wat ringen betreft, is ze niet meteen kieskeurig. Een klassieke vorm met een lichtblauwe diamant past perfect bij de stabiele, realistische en gevoelige persoonlijkheid van een 'kreeft'.

LEEUW

Een 'leeuw' wil niet de indruk scheppen dat ze andere mensen kopieert. Verras haar daarom met een art deco design zodat je zeker bent van die 'piece unique'. 

MAAGD 

Ze is allergisch aan alles die zeer flashy is. Minimalistisch is daarom veel meer haar ding! 

WEEGSCHAAL 

De flowerpower vintage look past helemaal bij de romantische kant van een 'weegschaal'. Vanaf het moment dat jij de ring aan haar geeft, ziet zij het moment waarop ze hem doorgeeft aan haar dochter al helemaal voor zich!

SCHORPIOEN

Een kristalhelder oog is alles wat een 'schorpioen' nodig heeft zodat zij iedereen rond zich kan doorgronden! 

BOOGSCHUTTER

In haar ideale leven zou de 'boogschutter' constant rondreizen en nieuwe dingen uitproberen. Een simpele ring met een extra kleurtje, zoals rose gold, is daarom helemaal haar ding. 

STEENBOK 

Een 'steenbok' is een harde werker en is er niet om verlegen om te krijgen wat ze echt verdient: diamonds, diamonds, diamonds, diamonds, diamonds! 

WATERMAN 

Ze is artistiek en houdt ervan om zich te onderscheiden van trends. Vergeet dus diamanten en kies voor een diepblauwe saffier! 

VISSEN 

'Vissen' zijn creatief en hebben een scherp oog voor ongelooflijk mooie dingen. De vorm van een marquise diamant is dan ook helemaal haar ding!

 

Bron artikel: Cosmopolitan

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video