Zo Man Zo Vrouw: "Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus, en dit koppel van Kleuranus"

Print
Zo Man Zo Vrouw: "Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus, en dit koppel van Kleuranus"

Foto: VIJF

Zelden hebben we zoveel kleur bijeen gezien dan bij Jeannine en Filip. Zelfs de Teletubbies zouden een tandje moeten bijsteken! "Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus, en dit koppel van Kleuranus, verklaart Jani. Al is onze stylist toch een heel klein beetje jaloers op de Sissy-kleerkast van de 77-jarige Jeannine. Maar goed, onze man is on a mission. En die is: iets minder - lees: véééél minder - schlager, en iets meer schtijl dus. En zoals gewoonlijk mag het resultaat er zijn!

(Als je dacht dat de Sissi-opmerking wat overdreven was...)

 

Het is duidelijk: doordeweekse stukken zijn niet voor Jeannine en Filip weggelegd. Ook de kledingzaak van deze kwieke oma lijkt verdacht veel op de set van K3's 'Alle Kleuren'-single van toen. Maar onze stylist is ruimdenkend, zo ruimdenkend zelfs dat hij Jeannine zich liet aankleden: "Ik voel me precies zo'n kroket uit de muur."

 


Als je dacht dat het hier stopte, ben je mis. De kleerkast van Jeannine en Filip herbergt niet alleen een schlagerfestival, als de één een bepaald kleur draagt, gaat de ander assorti. Een woord waardoor Jani's haren rechtop gaan staan. Tijd om dit koppel van de jaren 80 naar het heden te teleporteren. Klaar? Klik maar op 'play'!

 

Bekijk de volledige afleveringen van 'Zo Man Zo Vrouw' op www.vijf.be!

Meer over zo man zo vrouw

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video