Woehoew! 'Zo Man Zo Vrouw' gaat de Temptation-toer op

Print
Woehoew! 'Zo Man Zo Vrouw' gaat de Temptation-toer op

Foto: VIJF

In een speciale aflevering van 'Zo Man Zo Vrouw' nam Jani schlagerzangers Christoff en Lindsay al onder handen. Morgen wordt speciaal voor de verjaardagseditie het oudste koppel gerestyled. Maar er staat ons volgende week donderdag nóg een aflevering extraordinaire te wachten... Met een Temptation-Island deelneemster, welteverstaan!

En ja hoor, Pommeline is de Temptation Island-verleidster die deze keer haar kleerkast tentoon mag stellen in ruil voor make-over, inclusief hilarische quotes. En dit doet ze niet samen met Temptation Island-deelnemer en grote liefde Merijn, maar haar mama!

Chantal, de mama van Pommeline, stond dankzij haar dochter ook al in de schijnwerpers. Helaas niet altijd op een even positieve manier. Maar hé, daarom is Jani er natuurlijk! Benieuwd of hij deze twee blonde bommetjes uit hun dierenprints krijgt. 

“We zullen wel zien wat Jani met ons gaat doen", vertelt Pommeline aan Het Laatste Nieuws. "Ik heb alle vertrouwen in hem. Ons mama en ik volgen hem al jaren, we zijn trouwe fans van ‘Zo Man Zo Vrouw’. Al snapte ik in het begin zijn vraag om deel te nemen niet goed. Gelukkig was het voor een speciale aflevering ter gelegenheid van het tiende seizoen. (lacht)“

WIJ HALEN DE POPCORN AL IN HUIS!

'Zo Man Zo Vrouw' the Temptation edition, donderdag 5 oktober om 20u35 op VIJF.

Meer over zo man zo vrouw

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video