Knielaarzen zijn een hot topic deze winter en zo draag je ze

Wil je het komende seizoen on trend zijn, dan voeg je beter een paar knielaarzen toe aan je schoenencollectie. Want, in case je het nog niet doorhad, 'overknee boots' zijn hot stuff! Ze accentueren niet alleen je benen, maar laten ze er ook langer uitzien. Toegegeven, het kan al snel de 'Pretty Woman'-toer op gaan. Maar daarom zijn wij er natuurlijk! Deze fashionista's waagden zich al aan de must have-laarzen, en ze komen er goed mee weg ook. Watch 'n learn.
Print
  • DO: draag kleding die bedekkend is. Denk aan een coltrui, lange mouwen,... Zo creëer je evenwicht met de sexy uitstraling van de laarzen.
  • DO: gooi een lange jas of trui over je outfit om de knielaarzen minder 'extreem' te laten overkomen
  • DO: toch terughoudend? Draag de oveknee boots dan met een midi-rok. Zo heb je het lekker warm en ben je nog super stijlvol on top. Of koop de laarzen in een zachte kleur, dan zit je meteen safe.
  • DO: kies voor laarzen in een niet-blinkende stof, zoals suède of leer. Lakleer bijvoorbeeld wordt al snel gevaarlijk als je geen rasechte stijlkoningin bent.


1. Via Roma by Torfs, € 99,95 - 2. Tamaris by Torfs, € 80,95 - 3. Les Autres by Torfs, € 112,50

  • DON'T: laat het stukje zichtbare huid tussen de bovenkant van je laarzen en je rok of kleedje niet breder zijn dan een hand.
  • DON'T: laat de laarzen niet je hele look overnemen.
  • DON'T: kies voor passende knielaarzen. Lees: ze mogen niet te los zitten, maar ook niet te veel spannen.

(lees verder onder afbeelding)


Jani is helemaal fan! Meer nog, hij gaf de sportieve Ilse een sexy make-over met als finishing touch: knielaarzen. Kijk maar!

 

 

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video