WOW! Jani Kazaltzis en Julie Taton stellen de Heidi Klum-collectie voor tijdens Belgische modepremière!

Print
WOW! Jani Kazaltzis en Julie Taton stellen de Heidi Klum-collectie voor tijdens Belgische modepremière!

Foto: Instagram @theycallmemellie

It's an honor to present you: THE "HEIDI & THE CITY"-COLLECTION!! De wereldpremière van de eerste gezamenlijke collectie van Heidi Klum en Lidl vond gisteren reeds plaats tijdens de New York Fashion Week. Maar vandaag was alle eer aan Jani Kazaltzis en Julie Taton om de eerste silhouetten in België voor te stellen aan het publiek in ons land! En zoals de #LETSWOW-campagne het zegt: it's very very WOW!

„Deze modecollectie is modieus, mooi afgewerkt en tegelijk zeer draagbaar voor elke type vrouw. Dit is mode waarmee elke vrouw goed staat en de verschillende looks bieden inspiratie voor elke smaak,“ vertelt Jani Kazaltzis.

En naast het feit dat de collectie Jani-proof is, is ze nog betaalbaar ook! *What did you expect?!* Alle stuks van de collectie (gaande van boots met luipaardmotief, over blazers met pailletten tot echte lederen vesten) kosten tussen 7 en 35 euro, met uitzondering van een stoere lederen bikerjas waarvan de prijs ongeveer 50 euro bedraagt.

De „Esmara by Heidi Klum“ zal vanaf 18 september 2017 te koop zijn in de 300 Lidl supermarkten van België en zal ook online beschikbaar zijn via www.lidl-shop.be. Maar we laten jullie uiteraard niet wachten tot dan om de collectie te bezichtigen! Kijk maar mee - & zet snel op je wishlist!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hanging out with Mrs. Eiffel before ??more on the blog ?? @lidlfrance #letswow #esmarabyheidiklum #sponsored #lidl

Een bericht gedeeld door Amelia (@theycallmemellie) op

 

De samenwerking met Heidi Klum maakt deel uit van de nieuwe modecampagne van Lidl. Naast hun succes op de voedingsmarkt wil de keten zich nu ook op de kaart zetten in de modewereld. En we moeten het toegeven, dat is bij deze zeer aardig gelukt!

"Wij streven ernaar om mode van goede kwaliteit betaalbaar te maken voor iedereen. Daarom willen wij onze klanten in de toekomst ook diversiteit en modetrends aanbieden in de modecollectie. Als ontwerper en professional uit de modesector heeft Heidi Klum ons sterk ondersteund in dit proces. Zij was een geweldige inspiratiebron. Zij straalt levenslust uit en voelt zich thuis in de metropolen van de modewereld, maar zij is wel altijd met twee voeten op de grond gebleven. Zij is gewoon geknipt voor Lidl en zijn klanten!" Luidt het bij Lidl. 

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video