Steun borstkankeronderzoek met deze (roze!) Estée Lauder-producten!

Print
Steun borstkankeronderzoek met deze (roze!) Estée Lauder-producten!

Foto: Instagram: bcacampaign

Shoppen is een verworven talent dat ons nu eenmaal goed afgaat. En als we het goede doel kunnen steunen, rollen de euro's nog net iets vlotter over de toonbank. Breng cosmeticaproducten en borstkankeronderzoek samen en dan zijn wij sowieso fan!

Onlangs maakten we nog het nieuwe Pink Ribbon lintje bekend, vandaag is er weer wat nieuws in de Pink Ribbon-campagne: een samenwerking met Estée Lauder cosmeticaproducten. Estée Lauder en borstkankeronderzoek worden wel vaker in één adem genoemd. Evelyn Lauder, één van de leading ladies van het cosmeticabedrijf, was medeoprichtster van de bekende Pink Ribbon campagne. 

 

De deelnemende producten zijn Aveda Hand Relief hydraterende handcrème met rozemarijn en munt (3 euro van de aankoopprijs gaat naar BCRF), Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ ( 25% van de aankoopprijs gaat naar BCRF), Darphin Intral Redness Relief Soothing Serum (10 euro van de aankkoopprijs gaat naar BRCF), Estée Lauder Limited-Edition Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II met Pink Ribbon sleutelhanger (20% van de aankoopprijs gaat naar BRCF) en Estée Lauder Pink Ribbon Knockout Eyes Collection (20% van de aankkoopprijs gaat naar BRCF). Je hoeft ze eigenlijk niet vanbuiten te blokken, je kan gewoon het roze lintje op de verpakking zoeken. Zolang de voorraad strekt!

 

Savoring the last days of summer and we hope you are too ??#BCAstrength

Een bericht gedeeld door The BCA Campaign (@bcacampaign) op

 

 

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video