GOOD GOD! Pink chocolate bestaat en jij hebt geen enkele reden om het niet te willen!

Print
GOOD GOD! Pink chocolate bestaat en jij hebt geen enkele reden om het niet te willen!

Foto: Barry Callebaut

We zijn al gezegend met witte, bruine en zwarte chocolade, maar wie had ooit durven denken dat we vanaf vandaag ook van roze chocolade kunnen smullen? Een roze variant - van eender wat - heeft altijd een streepje voor!

Voedingsgigant Nestlé brengt vandaag een roze versie van ons geliefde, alleshelende smaakje uit: chocolade. En dan nog in de vorm van een KitKat-reep! De nieuwe chocoladesoort heeft niet alleen de kleur van Barbie, maar ook een fruitige smaak van bessen en is smeuïg, meldt Callebaut, die de smaak ontwikkelde. 

Het nieuwe soort krijgt ook een nieuwe naam: Ruby, genoemd naar de cacaoboon die wordt gebruikt. Rome was niet in één dag gebouwd, dus je kan niet hetzelfde verwachten van dit hemels goedje! Het was een zoektocht van maar liefst dertien jaar om de cacaoboon tot de Ruby chocolade te kunnen verwerken zoals gewenst, maar nu is het er dus ein-de-lijk en wij kunnen niet wachten om te proeven! 

 

 

De verkoop van de roze chocoladerepen start vandaag in Japan en Zuid-Korea. Geen paniek, de roze goddelijkheid zal ook online besteld kunnen worden in België, de Verenigde Staten, Hongkong, Macao, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Zwitserland.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video