SAY WHAT: zo knap is de dochter van Mr. Bean

Print
SAY WHAT: zo knap is de dochter van Mr. Bean

Foto: Pinterest

Acteur Rowan Atkinson deed zijn uiterste best om zijn carrière van gekke bekken trekken naar serieuze filmrollen om te slaan, maar hij zal voor eeuwig en altijd onze Mr. Bean blijven. De 60-jarige acteur heeft ondertussen een zoon en een 21-jarige dochter, Lily Atkinson.

She got it from her momma! De titel "dochter van Mr. Bean" spreekt alleszins tot de verbeelding, maar als je een komisch gezicht verwacht met (te) veel expressiemogelijkheden, zit je verkeerd. Atkinson's dochter heeft de looks van haar moeder, Sunetra Sastry, geërfd en die gaan haar verdorie goed af!

Niet alle genen komen van mama's kant. Ze wilt net als haar vader in de spotlights staan. Eerst deed ze een poging op een acteercarrière met een debuut in 'Mr. Bean's Holiday', maar er kwam geen vervolg. Nu lijkt ze een andere weg in te slaan en een muziekcarrière te willen uitbouwen. En ook hier kan ze op papa's steun rekenen. Vaderlief zou volgens de Britse tabloid The Sun zelfs 22.000 euro geschoven hebben om haar carrière van de grond te krijgen. Moeder natuur gaf haar alleszins ook een duwtje in de rug! 

 

Een bericht gedeeld door OseaHelloU (@oseahellouweb) op

 

 

 

 

 

Een bericht gedeeld door Neehal Vilash (@neehalv10) op

 

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video