Overzicht: door deze nieuwe tv-programma’s dit najaar word je sowieso een couch potato

Print
Overzicht: door deze nieuwe tv-programma’s dit najaar word je sowieso een couch potato

Foto: VIJF

Het najaar van 2017 is in zicht: vanaf september gaan de kleintjes weer naar school, de studenten opnieuw naar hun kot en de volwassen… wel ja, die werken, zoals altijd. En voor die werkmensen (en alle andere mensen die een troost kunnen gebruiken) is er goed nieuws. Er staan namelijk een heleboel nieuwe programma’s voor de deur. De opslagruimte van je digibox zal al snel vol zitten als je ziet wet onze favoriete zenders allemaal voor je in petto hebben!

ZO MAN ZO VROUW

First things first! Er komen gloednieuwe afleveringen van Zo Man Zo Vrouw, want na ondertussen negen seizoenen (!) is Vlaanderen nog steeds niet verlost van croqs, driekwartbroeken en sandalen met sokken en dat betekent dat Jani nog niet kan rusten. Zijn stijlkruistocht gaat strijdvaardiger dan ooit verder en wij zijn er helemaal klaar voor!

 

We are back in business!!! Opnames voor #zomanzovrouw #firstday #lovemyjob?? #badassbitches #seizoen10

Een bericht gedeeld door Jani Kazaltzis (@janikazaltzis) op

Een nieuw seizoen van Zo Man Zo Vrouw, dit najaar op VIJF.

 

OPEN KEUKEN MET SANDRA BEKKARI

De populaire foodie Sandra Bekkari is hot. Ze is vooral bekend dankzij haar Nooit Meer Diëten-boekenreeks en kan ons in de keuken uren boeien met haar toegankelijke receptjes en expertise. Reden genoeg voor een gloednieuw tv-programma over koken en eten!

Vanaf 28 augustus elke weekdag in de voorafavond op VTM.

 

DOUBLE TROUBLE

Sharon en Esmee, de twee dames die bekend werden in het programma ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, zijn onlangs op vakantie gestuurd voor hun nieuwe eigen show ‘Double Trouble’. Binnenkort kunnen we hun avonturen (inclusief hilarische uitspraken) dus gewoon volgen .

Vanaf 27 augustus elke zondag om 22.00 uur op MTV.

 

BAKE OFF VLAANDEREN

Tien gepassioneerde amateurbakkers nemen het tegen elkaar op in de strijd van Vlaanderens Bake Off. Ze strijden allemaal om de titel van meest getalenteerde thuisbakker. Wim Opbrouck is de gastheer van het programma. De jury van dienst is een duo bestaande uit meester-patissier Herman Van Dender en culinair auteur en fotograaf Regula Ysewijn.

Bake Off Vlaanderen, binnenkort nieuw op VIER.

 

STERACTEUR STERARTIEST

Ja, ja, Steracteur sterartiest is terug van weggeweest ! Danira Boukhriss en Peter Van de Veire zijn deze keer de gastvrouw- en heer. Nog niet bekend met het concept van het programma? We leggen het nog eventjes kort uit: een groep acteurs en actrices durft het aan om het beste van zichzelf te geven in een zangwedstrijd, ten voordele van een goed doel dat ze zelf mogen kiezen. Een jury geeft een oordeel, maar jij als kijker hebt de laatste stem! Wie zal er in de voetsporen treden van Stan Van Samang en Free Souffriau?

 

Danira-Leunen. De nieuwe show op @een. Ergens dit najaar. U kijkt? #steracteursterartiest (ik sta rechts)

Een bericht gedeeld door Peter Van de Veire (@petervandeveire) op

Steracteur sterartiest, later dit najaar op Eén.

 

SAY YES TO THE DRESS

Randy Fenoli komt terug naar de Benelux! Na het succesvolle eerste seizoen, kon een tweede seizoen in de Benelux niet lang uitblijven. De beroemdste bruidsexpert en jurkengoeroe zal opnieuw Nederlandse en Vlaamse bruiden helpen bij het vinden van hun perfecte jurk. Wij dromen alvast een beetje weg!

Say Yes To The Dress Benelux, dit najaar op TLC.

 

#HETISINGEWIKKELD

Deze nieuwe serie is een tragikomische fictiereeks over familie, liefde en hoe een gezin anno 2017 verschillende maten en vormen kent. Met bekende gezichten als An Miller, Ben Segers en Charlotte Vandermeersch vinden we het alvast veelbelovend! Kort samengevat gaat de reeks over een koppel die uit elkaar gaat, maar wel in hetzelfde huis blijft wonen voor de kinderen. De acteurs zelf omschrijven het als ‘grappig dramatisch’.

#HETISINGEWIKKELD, dit najaar nieuw op VIER.

 

CAMPING KAREN & JAMES

Heb je alle sneak peeks gemist en weet je nog niets van dit programma af? Hier een korte samenvatting: Karen Damen en James Cooke openen deze zomer hun eigen camping als onervaren uitbaters. Elke week zetten ze hun tenten op voor een groep mensen die ze beter willen leren kennen, mensen die in het gewone leven niet alle kansen krijgen. En om je alvast wat op te warmen kan je hier kennis maken met de allereerste bezoeker (knipoog, knipoog).

 

Camping life ! Eerste ochtend... let's do this ! #vier #campingkarenenjames #camping

Een bericht gedeeld door James Cooke (@jamescooke1984) op

Camping Karen & James, vanaf dit najaar nieuw op VIER.

Excited much? Wij zullen dit najaar niet weg te slaan zijn van de buis!

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video