Babynews from paradise: Nikki Reed is bevallen van haar eerste kindje met Ian Somerhalder!

Print
Babynews from paradise: Nikki Reed is bevallen van haar eerste kindje met Ian Somerhalder!

Foto: Elle

Enkele dagen geleden lazen we in haar cover shoot voor Fit Pregnancy dat Nikki Reed en haar echtgenoot Ian Somerhalder zich even uit de public eye zullen terugtrekken van zodra ze hun kleintje op deze aardbol verwelkomen. Ze wensen de eerste levensmaand niet bereikbaar te zijn en gewoon met z'n drietjes door te brengen. Maar wie had toen gedacht dat die sabbatmaand eigenlijk al bezig is? Ja, het is echt: Nikki Reed is al bevallen!

De "month of silence" die Nikki Reed nog maar pas aankondigde in het Fit Pregnancy's September 2017 issue is blijkbaar al enkele weken aan de gang. Ze zou op 25 juli al bevallen zijn van haar eerste kindje met haar echtgenoot Ian Somerhalder. We voelen ons een beetje in de steek gelaten dat we het blije nieuws nu pas te horen krijgen, maar we waren gewaarschuwd.

 

E! News meldt dat de tortelduifjes een *tromgeroffel* dochtertje hebben gekregen. Ze zouden zelfs al een naam hebben voor hun klein groot wondertje. Vier namen om precies te zijn: Bodhi Soleil Reed Somerhalder. You love it or you hate it, maar wij zijn fan!

Nikki en Ian trouwden in april 2015 en kondigden de zwangerschap pas aan in mei. Nikki plaatste een eerste foto van haar baby belly op Instagram en schreef daar een megacute onderschrift bij. Ze droeg op de foto een lichtblauwe jurk van haar eigen duurzaam kledingmerk Bayou With Love. Sindsdien volgden er vele andere zwangerschapsbuikjes op haar profiel. 

 

 

Ook Ian kwam al eerder uit voor zijn vaderschapskriebels. Hij schreef dat hij in zijn 38-jarig bestaan op aarde nog nooit iets intenser en mooier dan dit heeft meegemaakt en dat hij naar niets harder uitkijkt dan naar het volgende hoofdstuk in zijn leven. Hij voegde er ook nog aan toe dat hij en Nikki wilden dat de wereld het nieuws van henzelf zou vernemen. Aaahwww, Ian, we love you too!

Yup, we zijn hem kwijt! Ian Somerhalder hoort nu officieel bij de dilf-categorie en het ziet er niet naar uit dat we de vampierhunk snel terug krijgen... Toch kunnen we niet anders dan blij zijn met het nieuws. Proficiat aan de kersverse ouders!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video