#NOMNOMNOM! Hier kun je in België op 30 augustus proeven van de grootste taart ter wereld!

Print
#NOMNOMNOM! Hier kun je in België op 30 augustus proeven van de grootste taart ter wereld!

Foto: Shutterstock

GRATIS TAART VOOR IEDEREEN! Want wie jarig is, trakteert. Toch? Althans, dat is de filosofie bij de organisatoren van Laundry Day Festival. Zij vieren dit jaar hun twintigste verjaardag en nodigen daarom iedereen uit voor een stukje taart. En niet zomaar een stukje want met hun 'biggest birthday cake in the world' willen ze een plaats veroveren in het Guinness Book of World Records. Wij beginnen alvast wat plaats te maken in onze buik!

Yep, dat hoorde je goed! Laundry Day Festival viert zijn twintigste verjaardag en bakt daarom, samen met de Vlaamse Bakkerijfederatie en de Belgische La Lorraine Bakery Group, de grootste taart van de wereld. En nee hoor, ze smullen die niet helemaal alleen op, ze delen die met...JOU!

De verjaardagstaart zal liefst 17 meter lang en 15 meter breed zijn en een beginhoogte van 60 cmhebben om zo uitgeroepen te worden tot ‘biggest cake in the world’. De aanvraag voor erkenning is alvast geaccepteerd door het Guinness Book of World Records.Gerechtsdeurwaarder Jan Weyns is ter plaatse om de recordpoging vast te stellen. 

Waar en wanneer? Op woensdag 30 augustus vanaf 17u is iedereen welkom op de Middenvijver Antwerpen Linkeroever. Einde taart-sessie om 22u.

Het 'taart evenement' is niet minder dan de aanloop voor het ‘echte werk’, Laundry Day 2017. Op zaterdag 2 september vindt de historische 20e editie plaats van het festival, waarbij alles ingezet wordt op vlak van artistieke planning, spectaculaire event set-up en gehele aanpak. En met Bazart, Warhol en The Magician op de affiche kan het niet anders dan een knaller van formaat worden! 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video