ZIEN: Deze bekende gezichten zullen meespelen in het tweede seizoen van ’13 Reasons Why’

Print
ZIEN: Deze bekende gezichten zullen meespelen in het tweede seizoen van ’13 Reasons Why’

Foto: Netflix

Nog niet helemaal bekomen van het eerste seizoen van 13 Reasons Why? Begin dan maar snel aan het verwerkingsproces, want het tweede seizoen is volop in de maak. Naast een paar oude bekenden zullen er ook enkele newbies opduiken in het nieuwe seizoen en om je alvast een beetje klaar te stomen, stellen we ze graag een voor een aan je voor.

In het tweede seizoen van 13 Reasons Why zullen maar liefst zeven nieuwe personages meespelen. Ah ja, want bij een nieuwe verhaallijn, horen een aantal nieuwe mensen hé. Kijk maar mee of je iemand herkent:

BEN LAWSON – Rick

Ben Lawson ken je gegarandeerd uit No Strings Attached, Modern Family of 2 Broke Girls. In het nieuwe seizoen van 13 Reasons Why speelt hij Rick: de geliefde baseballcoach van Liberty High. 

 

Een bericht gedeeld door Ben Lawson (@bennyvegas) op

SAMANTHA LOGAN – Nina

Nina is een gerespecteerde topatlete die een groot geheim met haar meedraagt. Je kent de actrice misschien van de Amerikaanse serie Teen Wolf of een van haar ander gastrollen in Cruel Intentions of The Fosters.

ANNE WINTERS – Chloe

Chloe is de nieuwe it-girl en hoofdcheerleader van Liberty High. AnnE Winters speelde al grote rollen in andere Amerikaanse series zoals Wicked City en Tryant.

BRYCE CASS – Cyrus

Bryce is een 20-jarige acteur bekend uit de film The Guardian en World Invasion: Battle Los Angeles. In het tweede seizoen van 13 Reasons Why speelt hij Cryus, een cynische onruststoker die ook studeert aan Liberty High. Het is zijn eerste grote rol in een serie.

CHELSEA ALDEN – Mackenzie

Deze actrice zal je misschien herkennen, want ze heeft al heel wat rollen in series en films achter de rug. In 13 Reasons Why speelt ze de artistieke zus van Cryus. Daarnaast is ze niet op haar mondje gevallen.

KELLI O’HARRA – Jackie

Ooit naar Sex and The City 2 gekeken? Dan herken je Kelli O’Harra waarschijnlijk meteen! In 13 Reasons Why speelt ze een intelligente en gepassioneerde vrouw die het opneemt voor slachtoffers van pesterijen.

ALLISON MILLER – Sonya

Allison speelde ooit een rol in 17 Again, een film met Zac Efron. Daarnaast verrichte ze nog een hoop ander acteerwerk. In 13 Reasons Why speelt ze Sonya, een jonge, maar slimme en ambitieuze advocate.

Zo, je bent weer geüpdate! Kijk je ook al uit naar het nieuwe seizoen?  

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video