In deze Carpool Karaoke met Will Smith krijgen we ook sneak peeks naar alle celebs van de komende maanden! Say what?!

Print
Het Youtube-kanaal van de Late Late Show doet zo nu en dan onze voetjes trappelen. We wisten al even dat de Carpool Karaoke met Will Smith eraan zat te komen en guess what? Hij is er ein-de-lijk! En dat is niet alles. De grote Carpool Karaoke fans onder ons hadden het al een tijdje in de mot: Apple Music en James Corden gaan samenwerken. Het gedacht doet ons al lichtjes watertanden, maar nu we meer te zien krijgen, kunnen we écht niet langer wachten!

Carpool Karaoke stelt nooit teleur. James Corden, een dikke Range Rover en één (of meer) van onze favo Hollywoodsterren is het niet meer zo geheime recept voor een razendpopulair Youtubefilmpje. Deze keer pakt James uit met niemand anders dan de "Fresh Prince of Bel-Air" himself, Will Smith. Het duo haalt weer alles -lees: een fanfare- uit de kast om het rapnummer tot een goed einde te brengen. En of dat gelukt is! 


Wat eerst een leuke, maar onschuldige aflevering Carpool Karaoke lijkt, draait dan plots anders uit. Apple Music kondigt een heel seizoen aan and, oh boy, we like what we see! Onze favoriete celebrities die samen in de auto onze -ondertussen afgedanste- lijfliederen meebrullen? Het leven wordt er niet veel beter op, folks!

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video