OMG: Is de liefde tussen Brad Pitt en Angelina Jolie toch nog niet over?

Print
OMG: Is de liefde tussen Brad Pitt en Angelina Jolie toch nog niet over?

Foto: idnews

Ons beeld van de perfecte liefde barstte in duizend stukken toen Brad Pitt en Angelina Jolie een punt zetten achter hun twaalfjarig sprookjeshuwelijk. ‘Brangelina’ was verleden tijd en wij waren er het hart van in. Maar ondertussen heeft de geruchtenmolen niet stilgestaan en zouden de twee naar verluidt hun scheiding afblazen. Wait, what?!

Volgens US Weekly hebben Brad en Angelina bedenkingen over hun scheiding en hebben ze die voorlopig on hold gezet.

"They haven't done anything to move it forward in several months and no one thinks they are ever going to."

Een bron vertelde aan US Weekly dat het koppel nog niets ondernomen heeft om de scheiding door te voeren en dat iedereen denkt dat ze dit ook niet meer zullen doen. Verder zou Angeline blijkbaar overwegen om Brad terug te nemen, aangezien hij in behandeling is voor zijn slechte drink- en rookgewoontes.

"He knew he had a problem that he had to take care of and that's all she ever wanted."

Diezelfde bron vertelde dat Brad nu beseft dat hij een drankprobleem heeft en het enige wat Angelina ooit wilde, was dat hij dit onder ogen zag en oploste. Zou Brad die in therapie gaat een eerste stap zijn naar goedmaking?  

"Everyone thinks they are going to get back together. It wouldn't be surprising if they announced that they're calling it off and trying to work things out."

Tot slot vertelde de bron ook nog dat iedereen ondertussen denkt dat Brangelina binnenkort weer a thing zullen zijn. Het zou dan ook geen verrassing zijn wanneer de scheiding zou worden afgeblazen.

We hopen uit het diepste van ons hart dat het koppel terug bij elkaar komt, maar of we honderd procent kunnen vertrouwen op de bron van US Weekly, weten we niet zo zeker. Als het van ons afhangt, mag Brangelina ASAP herenigd worden en een happily ever after krijgen! 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video