Rosé all day! Deze wijntas is dé oplossing om op een festival gratis te drinken

Print
Rosé all day! Deze wijntas is dé oplossing om op een festival gratis te drinken

Foto: Amazon

Marco Borsato had het wel degelijk bij het rechte eind: de meeste dromen zijn bedrog. Gelukkig bestaan er steeds enkele uitzonderingen op de regel. Zoals altijd en overal wijn binnen handbereik te hebben, bijvoorbeeld. Yep, met deze geniale handtas gaat die droom in vervulling.

Met de wijnhandtas van Belle Vita hoef je nooit meer als een bezetene naar huis rijden om  een glas wijn achterover te kappen. Want geef toe: iedereen heeft wel eens van die momenten waarop wijn de enige uitweg is.

Het bedrijf ontwikkelde een handtas waarin je - door middel van een plastic zak - 2 wijnflessen kan in bewaren. Achter het lederen flapje op de buitenkant bevindt zich een tapgaatje. Zo kun je stijlvol en vooral subtiel wijn bij de vleet drinken.

Om nog maar te zwijgen van de mogelijkheden: hallo gratis 'booze' op festivals! Of een alcoholische verfrissing in de cinema voor een tiende van de prijs. Rosé all day!

Je kunt op Amazon een Portovino Bag kopen voor zo'n 70 euro. Een kleine investering als je weet wat je ermee kan uitsparen door in 't geniep te drinken.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video