Getest: waarom de Steampod stijltang z'n investering meer dan waard is

Print
Getest: waarom de Steampod stijltang z'n investering meer dan waard is

Foto: L'Oréal

We betalen ons blauw aan kappersbezoekjes en hebben onze kapper tevergeefs al onderkomen aangeboden in onze badkamer. Want tjah, wie wil nu niet elke dag de deur uit komen met een perfect gebrushed kapsel? Maar heb je daar eigenlijk wel een kapper voor nodig? Niet als het aan de Steampod van L'Oréal ligt.

Ons haar is serious business. Als iemand dus beweert dat een stijltang je hetzelfde resultaat oplevert als een kappersbezoekje, dan heb je onze aandacht te pakken. Dus stond er enkele dagen later een Steampod op ons bureau, klaar om enkele testen te ondergaan. 

En niet zomaar enkele testen. Neenee, de ultieme test! Namelijk de wilde haren van redactrice Tiffany temmen. Ziehier de krullenkop in kwestie:

But first things first, wat is de Steampod nu eigenlijk? Het is een stijltang die tijdens het steilen je lokken beschermt. - Want we hoeven je niet te vertellen dat het dagelijks gebruik van een stijltang nu niet meteen bevorderend is voor de gezondheid van je haar. - Het geheime ingrediënt: stoom.

Door een klein waterreservoir dat met de tang verbonden is, genereert de Steampod stoom terwijl je je haren steilt. Dat proces zorgt ervoor dat je haren maximaal beschermd worden en ze erbovenop nog eens glanzen ook!

Maar doet de Steampod wat ie belooft? Omdat een foto soms meer dan woorden zegt:


Ook Sofie, een fervente stijltanggebruikster, is meer dan positief over het apparaat. Al voegt zij er wel aan toe dat het meegeleverde kammetje dat je op de tang kunt bevestigen een nog beter resultaat geeft. Ook de aanvullende producten - Steampod Serum en Steampod Smoothing Cream - zijn een grote hulp.


Maar wat kost dit handige hebbeding nu? Toegegeven, het is een investering, want een Steampod kost je makkelijk 200 euro. Maar denk maar eens aan de kappersbezoekjes die je met deze stijltang kunt uitsparen. Ons oordeel: dat de Steampod het volledig waard is!

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video