Flower crown workshops zijn deze zomer het ideale vriendinnenuitje!

Print
Flower crown workshops zijn deze zomer het ideale vriendinnenuitje!

Foto: Bloomon

Het weekend is in aantocht -yup, wij denken op woensdag al aan onze wilde weekendplannen- en hoewel het ernaar uitziet dat de weergoden ons de komende dagen in de steek zullen laten, kunnen we onze zomerkriebels nauwelijks onderdrukken. Als zij het niet doen, zullen wij de goddelijkheid in onszelf naar boven moeten halen en zelf voor die summer vibes zorgen. Zeg nu zelf: wat schreeuwt er meer zomer dan een Pinterestwaardige bloemenkrans?

Haast je nog niet meteen naar de winkel om een exemplaar, omdat je een tiental groene vingers ontbreekt. Een zelfgemaakte bloemenkroon is des te leuker, mooier en écht niet zo moeilijk te maken. Je hebt er trouwens meteen ook een originele activiteit bij en spaart de laatste druppel in je parfumflesje voor een andere keer, want je ruikt sowieso al heerlijk. 


Bloomon en Wildflowers & Wodka organiseren doorheen heel de zomer workshops waarin jij kan leren hoe je zelf een bloemenkrans maakt. De workshops zijn perfect voor festivalgangers en bloemenliefhebbers zonder ervaring en worden op toplocaties georganiseerd aan een democratische prijs. Een topidee om samen met vriendinnen een daguitstapje rond te plannen, toch? Wat houdt jullie nog tegen? Vorige week leerde JaniTV alvast bloemenkronen maken met Bloomon and we love the result!

 

 

 

Meer over haar

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video