Move over kattencafés, pug cafés veroveren de wereld met hun pugcakes en puguccino’s!

Print
Move over kattencafés, pug cafés veroveren de wereld met hun pugcakes en puguccino’s!

Foto: Animals-An.blogspot

Een 'Pop Up Pug Cafe', het zou een oefening in de dictieles kunnen zijn, maar dat is het niet. Het is een café speciaal voor mopshondjes! Je kan er bijvoorbeeld terecht om jouw pug kennis te laten maken met andere rasgenoten of om er te proeven van het extra-speciaal Pug-menu, met pugcakes en verse hondensnacks. Geen paniek, er is ook gedacht aan lekkere snacks voor de baasjes!

Het 'Pop Up Pug Cafe' opent de deuren op 9 semptember in The Book Club, een Londense koffiebar in het hartje van Shoreditch.

Snuffelen met andere 'puggy friends' en vrolijk in het rond kwispelen, het is voor jouw mopshondje binnenkort allemaal mogelijk! En terwijl jouw viervoeter de tijd van zijn/haar leven aan het beleven is, kun jij gewoon gezellig genieten van pannenkoeken, avocado toast en een heleboel andere zoete lekkernijen.

Het enige wat je moet doen is snel een Thalys boeken én je inschrijven via e-mail. Inschrijven kan vanaf 19 augustus! Eigenaars van een mopshond betalen 5,5 euro en pug lovers 11euro. Een deel van de opbrengst zal worden geschonken aan het goede doel, 'The French & Pug Dog Welfare Association'. 

Oja, nog één klein detail...het café is maar één dag open. #snelzijnisdeboodschap 

Meer informatie vinden jullie via de site of hun Social Media!

 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video