Hebben: 9 witte broeken die Jani wél goedkeurt

Print
Hebben: 9 witte broeken die Jani wél goedkeurt

Foto: Instagram: jannid

De witte broek: het is en blijft een discussiepunt. Mag je ‘m nu wel of niet dragen? En moet je gaan voor een stretchmodel, of eerder een losse broek? Welk ondergoed draag je dan best? En de belangrijkste vraag van al: zal Jani het goedkeuren? Met de volgende stylingstips beantwoorden we al die vragen zodat je eindelijk weet welke witte broeken je aan de haak mag slaan. Here we go:

CULOTTE

De culotte pants is ideaal voor de zomer. Draag de broek met een hakje voor een classy look en werk af met accessoires. Let wel: de kwaliteit van de stof is heel belangrijk bij deze broek. Zorg ervoor dat de stof niet doorzichtig is, want er is niets dat Jani meer haat dat het zien van rode of zwarte strings onder je broek. (Behalve driekwartsbroeken met zakken dan misschien…)

 

SKINNY JEANS

De witte skinny jeans mag, op enkele voorwaarden. Voor Jani mag de jeans niet meer dan 2% stretchstof bevatten. Zorg ervoor dat de broek mooi aansluitend zit, maar er niet uitziet als een bloed afsnoerend ding. Een klein scheurtje in de knie is een leuk extraatje, maar overdrijf hier niet mee.

 

FLARED JEANS

De flared pants zijn helemaal terug van wegeweest en dat geldt ook voor de jeansbroeken. Grote voordeel: dankzij de dikke jeansstof hoef je niet in te zitten met de doorzichtigheid van je broek. Een tweede voordeel is dat je makkelijk een sleehakje kan dragen onder deze broek en je benen er meteen optisch mee verlengd worden. Win-win!

 

PEG TROUSERS

Dit iets klassiekere model van broek kan je zonder problemen dragen in wit. Het ziet er nog steeds heel klassevol uit en is makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een T-shirtje. Let hier opnieuw op de kwaliteit en de dikte van de stof.

 

BOYFRIEND

De boyfriend jeans kan zeker ook, maar zorg wel dat je meer stof ziet dan been (of beter gezegd: geen vijfhonderd scheuren en gaten). Het spreekt voor zich dat dit geen broek is voor een chique gelegenheid of om aan te trekken naar het werk, maar kan zeker wel voor een dagje thuis of met vrienden.

 

SHORTS

Witte, korte jeansshortjes krijgen van Jani een dikke, vette neen. Een wit, opgekleed shortje voor op zomerse dagen daarentegen, mag zeker!

 

WIDE LEG TROUSERS

Een black-and-white-combination is ideaal voor een witte, wijde broek als deze. Met dit model heb je opnieuw het geluk om je benen optisch te verlengen. Deze outfit is ideaal voor bijvoorbeeld een avondje uit eten.  

 

FLARED TROUSERS

Kies voor deze broek met wijdere broekspijpen nooit of te nimmer een linnen stof, want je ziet gegarandeerd je ondergoed en bezorgt Jani ademhalingsproblemen. Verder laten we de keuze helemaal aan jou!

In een notendop zijn er voor Jani drie belangrijke punten die je in gedachten moet houden bij het kiezen van een witte broek: de kwaliteit van de stof, niet meer dan 2% stretch en niemand – en al zeker Jani niet - wil je zwarte of rode string zien. Voilà, zo zie je maar dat Jani heus niet zo streng is als we soms denken! ;) 

Meer over instant-articles

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video