De bekende Disneyfilm Dumbo wordt verfilmd en dit zijn de acteurs

Print
De bekende Disneyfilm Dumbo wordt verfilmd en dit zijn de acteurs

Foto: Disney Wiki

Het alombekende Disneyverhaal van Dumbo, het olifantje met veel te grote oren, krijgt een live-action remake! De film staat gepland voor midden 2019, maar Disney maakte de casting alvast bekend en wij spitten het even voor je uit...

De originele Dumbo film charmeert al 75 jaar lang jong en oud. Nu aan het licht gekomen is dat er ook een live-action versie van het schattige, vliegende circusolifantje komt, voelden wij ons geroepen om alvast even de casting te checken. Deze acteurs en actrice kan je verwachten in Dumbo:

COLIN FARRELL

Collin is een Ierse acteur die al één Golden Globe in de wacht sleepte voor zijn rol in 'In Bruges'. Hij werkte al samen met Tom Cruise, Bruce Wills en een hoop andere bekende acteurs. Collin zal Holt Farrier spelen, de circusartiest die zich moet ontfermen over het olifantje met veel te grote oren.

EVA GREEN

Eva is een Franse actrice en componiste en speelde onder meer al de rol van Bondgirl in Casino Royale waarin ze samenwerkte met James Bond acteur Daniel Craig.

DANNY DEVITO

Danny krijgt de rol van circusdirecteur en we vinden het alvast op zijn lijf geschreven! Deze Amerikaanse filmacteur, -regisseur en producer kende zijn doorbraak dan ook dankzij kribbige en cynische baas van een taxibedrijf in de sitcom 'Taxi'.

MICHAEL KEATON

Deze Amerikaanse acteur werd al genomineerd voor een Golden Globe, een Emmy Award en Saturn Award. Vorig jaar sleepte hij een ster in de wacht op de Hollywood Walk of Fame. We mogen ook van hem dus een puik staaltje acteerwerk verwachten!

Of de regisseur volledig trouw zal blijven aan het originele verhaal, is nog geen garantie, maar we kijken er alvast enorm naar uit! 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video