HOTSPOT: ‘Divers’ brengt smoothies en açai bowls naar Knokke

Print
HOTSPOT: ‘Divers’ brengt smoothies en açai bowls naar Knokke

Foto: Divers

Divers is ‘the new kid on the block’ in Antwerpen en meteen ook de gezondste. Deze hippe zaak serveert een hoop gezonde smaakbommetjes die je zowel ter plaatse als on-the-go kan opsmullen. Kortom hét adres om een smoothie bowl, açai bowl of andere gezonde sapjes uit te proberen. En nu opent Esther Andries (25) binnenkort haar tweede zaak, nergens minder dan in Knokke. Klaar voor een fris en gezond tussendoortje aan de kust? We komen eraaaaan!

Onder het motto ‘we don’t diet, we eat healthy’ kan je bij Divers ongeremd genieten, want alle receptjes zijn lactosevrij, glutenvrij, vegan en zeer belangrijk: volledig vrij van geraffineerde suikers. Bikini-proof smullen dus, als dat niet handig is! 

Esther’s nieuwe zaak in Knokke zal hetzelfde lekkers aanbieden als in Antwerpen, met het enige verschil dat het aan de kust een take-away concept wordt. Rustig rondwandelen aan het strand met een super healthy sapje in de hand klinkt bij ons alvast als muziek in de oren. En daarbij kan onze Instagram wel een kiekje van al die eetbare kunstwerkjes gebruiken! 

Divers Knokke, Duindistelstraat 9, 8300 Knokke

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video