In de handtas van Eline De Munck: “Ik prop daar vanalles in"

Print
Neem een kijkje in de handtas van een vrouw en je weet meteen wat voor vlees je in de kuip hebt. En laat dat nu net hetgeen zijn dat we de komende weken gaan doen. Zes BV's gooien letterlijk hun ziel op tafel en laten ons meekijken naar de inhoud van hun favoriete arm candy. Deze week mogen we een kijkje nemen in de handtas van Eline De Munck!

Wanneer we Eline De Munck zien, lijkt het alsof deze dame haar sh*t together heeft. Een net kapsel, outfit on fleek en altijd een mooie bril op haar neus. Dat dachten we althans, tot we eens in haar handtas mochten neuzen… Zoals ze het zelf perfect omschrijft: die tas is een bende chaos. Maar interessant was het zeker!

Van de spulletjes die Eline uit haar handtas tevoorschijn tovert, is het een al wat handiger dan het ander. Waarom ze bijvoorbeeld een blokje acetaat op zak heeft, blijft voor ons een raadsel. De selfieventilator daarentegen, vinden we uiterst handig!

“En natuurlijk zit er ook een Odette Lunettes zonnebril in mijn handtas!” Eline zou Eline niet zijn als ze niet met trots haar mooie brillencollectie droeg. Wil je voortaan ook een bril van Odette Lunettes in je handtas? Shop hier dan je favoriete montuur. 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video