Yes! Chocolade eten is de beste remedie na een slapeloze nacht

Print
Yes! Chocolade eten is de beste remedie na een slapeloze nacht

Foto: Pinterest

We beloven onszelf zo vaak om vroeg in bed te kruipen en verloren uurtjes in te halen, maar meestal is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Om de dag door te komen, kunnen we vervolgens liters koffie naar binnen gieten en andere energiedrankjes drinken, maar vanaf nu hebben we een (véél) beter alternatief: chocolade!

Dat onze nachtrust niet altijd optimaal is, daar zijn de meesten het over eens. Ben je een workaholic, een jonge moeder of vader of gewoon iemand die graag feest tot in de vroege uurtjes, weinig slaap is hoe dan ook niet aangenaam.

De beste truc om toch helder te kunnen denken en je reactiesnelheid te verbeteren? Chocolade! Volgens een nieuwe studie van Frontiers in Nutrition zouden de flavanoïden in chocolade helpen om het ‘mistig’ gevoel in je geest open te trekken. Daarnaast helpt cacao om je brein sneller te doen werken en je geheugen te verbeteren.

Fondant chocolade is het meest rijk aan flavanoïden en helpt dus het beste, maar voor ons zijn alle varianten welkom! Skip je voortaan een tas koffie voor een reep chocolade?

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video