De #30secondtransformation geeft je zelfvertrouwen de boost die het nodig heeft

Print
De #30secondtransformation geeft je zelfvertrouwen de boost die het nodig heeft

Foto: Instagram: candice.lynn

Laten die #pictureperfect-foto's op Instagram jou ook vaker slecht dan goed voelen? En dan vooral de foto's van fitnessmodellen die dagelijks met hun sixpack en strakke billen pronken? Wel, dan zal de #30secondtransformation jou heel blij maken, want met deze hashtag onthullen diezelfde fitness junkies dat heel wat foto's vaak schone schijn zijn en het vooral draait om de houding die je aanneemt. Aha!

Vanaf nu hoef je je niet meer schuldig te voelen wanneer je weer eens de snoepkast ingedoken bent. Zelfs bij fitnessmodellen bevindt die sixpack zich soms onder een zacht kussentje, alleen hebben zij de 'flexing'-techniek onder de knie. Flewatte? Flexing is een houding die je aanneemt, waardoor je je spieren in het beste daglicht zet.

 

Resultaat? In minder dan 30 seconden lijk jij er een work-out van ruwweg 2 jaar op te zitten hebben. En thank god voor eerlijke fitness babes die ons een goed gevoel geven door de #30secondtransformation-hashtag te gebruiken.

 

 

Vooraleer je jezelf weer afbreekt na het zien van je gezonde lichaam, denk je maar beter eens goed na, hé ladies! #everyBODYisbeautiful 

 

 

Meer over fitness

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video