Waanzin! Kun jij raden wie van de drie de 63-jarige moeder is?

Print
Waanzin! Kun jij raden wie van de drie de 63-jarige moeder is?

Foto: Instagram: Lure Hsu

Geen geschil over de kleur van een jurk of het verdwenen been van een model deze keer, maar wel over de leeftijd van de dames op deze foto. Één ervan is de Taiwanese blogger Lure Hsu. Ze lijkt hooguit 20, maar is in werkelijkheid 41. En je mond zal pas echt openvallen wanneer we je vertellen dat ook haar moeder op de foto staat.

Dat het leven soms niet eerlijk is, maakt de foto van deze twee zussen en moeder maar nog eens duidelijk. De dames in kwestie zijn 36, 41 en - jawel - 63 jaar oud. Raad jij wie wie is? Doe maar eens een poging!

 

Een bericht gedeeld door ??????? (@lurehsu) op

 

De 63-jarige moeder Hsu staat in het midden van de foto, de zus van Lure (36) links en blogger Lure zelf (41) rechts. Zelfs al liggen er 30 filters op de foto en kan Lure goed overweg met Photoshop blijft het drietal er waanzinnig jong uitzien. En dat maakt ons nieuwsgierig naar hun beautyritueel.

 

Een bericht gedeeld door ??????? (@lurehsu) op

 

Hun geheim? Veel water drinken, veel groenten eten en 's morgens een glaasje lauwwarm water naar binnen gieten. Daarnaast blijven ze af van drankjes met suiker en vet voedsel. Ook de zon mijden ze het liefst, en zonnecrème smeren doen ze als de beste. Gooi nog wat sport in de mix en eiwitrijk voedsel en je zit goed voor de komende veertig jaar.

Of hebben deze dames gewoon heel - lees: hééééééééééééél - goede genen?

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video