In de handtas van onderneemster Freya Poppe: "Pink, of course!"

Print
Neem een kijkje in de handtas van een vrouw en je weet meteen wat voor vlees je in de kuip hebt. En laat dat nu net hetgeen zijn dat we de komende weken gaan doen. Zes BV's gooien letterlijk hun ziel op tafel en laten ons meekijken naar de inhoud van hun favoriete arm candy. Deze week mogen we in de handtas van 'Tutu Chic' Freya Poppe piepen!

Geen wonder dat de inhoud van Freya Poppes handtas overwegend roze is. Of toch op z'n minst kleurrijk. Je kent haar misschien nog wel van het programma 'Pink Ambition', een naam die ze alle eer aandoet. Maar deze lady boss runt ook haar eigen modelabel 'Tutu Chic', en het gaat hard!

Benieuwd wat de onderneemster, die onlangs ook een pop-upshop in Knokke opende, allemaal meezeult in haar handtas? Een roze iPhone, een roze Tangle Teezer, roze visitekaartjes, roze Dior-lipgloss en misschien het allerbelangrijkste: een notitieboekje waarin ze al-les noteert, dat voor de verandering niet roze is. Ha!

Wel opnieuw roze: het tasje in haar handtas. Jawel, naast een modelabel runnen en pop-upshop openhouden vond Freya nog de tijd - hoeveel uur slaapt deze dame maar?! - om samen met Fujifilm een tasje te ontwerpen om je Instax polaroidcamera in te stoppen.

En ook jij kan de trotse eigenaar worden van zo'n limited edition cameratasje. Snel zijn is wel de boodschap, want er werden maar 300 exemplaren gemaakt. Kopen kan via instax.be, de Tutu Chic webshop en enkele geselecteerde verkooppunten. Je haalt een exemplaar (Instax mini 9 Flamingo Pink, een instax film pack én Tutu Chic-tasje) in huis voor 150 euro.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video