NO WAY?! Dit droomhuis met zwembad én fitnessruimte kan van jou zijn voor slechts 5 pond!

YES WAY! Je leest het helemaal goed, dit huis met maar liefst zeven slaapkamers kan voor 5 pond (= 5,68 euro) van jou zijn! En nee hoor, je hoeft er niet levenslang de afwas voor te doen bij de vrouw des huizes, het is écht helemaal van jou. Als in écht écht? Yep! Dus: een gezinnetje stichten in het huis van je dromen en/of levenslang poolparty's geven in je eigen tuin? Het kan!
Print

De man die het huis 'verkoopt' is Shamus Fitzsimmons, een vader van twee kindjes en trotse eigenaar (of mogen we al ex-eigenaar zeggen?) van dit prachtige Schotse landhuis, met verwarmd zwembad, fitness en een sauna voor zes personen. *HOWLAH*

Al is het verhaal niet helemaal 'happy happy'. De man moet namelijk zijn huis verkopen doordat hij zijn job verloor en hierdoor zijn hypotheek niet meer kan betalen. En nog ongelukkiger: niemand wil het huis,dat normaal gezien 800.000 pond waard is, kopen. 

Daarom besliste Shamus om een wedstrijd te lanceren waarbij mensen het huis kunnen winnen voor slechts 5 pond. De wedstrijd is te vinden via winyourdreamhome.co.uk. Het enige wat je moet doen is 5 pond betalen en enkele vragen, omtrent het huis, beantwoorden. That's it!

De man hoopt zo om tegen december, wanneer de wedstrijd afloopt, 250.000 wedstrijdtickets verkocht te hebben zodat hij zijn schulden kan afbetalen. Het overige geld wil hij storten naar het goede doel 'Macmillan Cancer Support' om alle deelnemers te bedanken. 

Dus euh, 5 pond en enkele vragen? WAAR WACHT JE NOG OP? 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video